DRUMSCHOOL

1 February 2009

“L.I.N.E.” wordt “Krystl”

L.I.N.E. (Krystl Pullens / BartJan Manten / Maurits Boegman / Kobus Groen / Joost Visser)Na een spectaculaire & supergave PLAY ME tour en de showcase in Paradiso, hebben we als band veel gepraat en nagedacht over de toekomst. We hebben in goed overleg besloten om niet meer samen verder te gaan als L.I.N.E…

 
Dit is voor ons, en waarschijnlijk ook voor jullie, redelijk onverwacht. We willen allemaal fanatiek verder in de muziek, maar jammer genoeg kunnen niet alle bandleden op dit moment de nodige tijd vrij maken om dit in deze combinatie te gaan doen. Het is voor ons een moeilijke en heftige beslissing geweest, maar we vinden het verstandig om het vanaf nu helemaal anders te gaan doen. Er zullen dingen gaan veranderen. Eén van die dingen zal zijn dat Krystl solo zal gaan.

 
Hoe dit allemaal vorm gaat krijgen, is nog niet duidelijk. De L.I.N.E.-songs zullen natuurlijk blijven bestaan en gespeeld blijven worden, maar in welke vorm/band/concept is vooralsnog onbekend. Om op de hoogte te blijven, kun je de komende tijd de meeste updates verwachten op Krystl’s website (www.krystl.com).